Friday, February 11, 2011

Rekomendasi kepada: 300 words

click me
Korang pernah tengok movie 300? Korang pernah habiskan RM300 dengan membeli buku? Anda pernah jumpa blog yang setiap entrynya adalah tidak lebih dari 300 patah perkataan? Haaa...Aku dah jumpa...Dia punya profail pun camtu gak.
Dari satu sudut, blog ni mungkin lebih macam kepada golongan penulis. Tapi dari sudut search engine dan blogging tips, menulis entry dengan limitation sebegini mengajar kita untuk menulis sesuatu dengan lebih precise. Kita akan gunakan perkataan yang tepat dan efektif. Dan ilmu ini penting sebab kita kena pakai ayat pendek yang power masa main tweet-tweet. Korang mula dengan entry yang ni:


Enjoy!

Have you watch the 300 movie? Have you ever spent RM300 to buy books? Or have you ever come across a blog where each if the entries are not more than 300 words? Haaa..I did. Even the blog owner's profile is written not more than 300 words.

From one angle, this blog could be more inclined towards the 'writers' crowd. But from search engine and blogging tips point of view, writting entries which such limitation teaches us to be more precise with our words. We will use the right and effective word to convey the writting's message. And this skill is important because we need to use short and sharp sentences in our tweets to our friends. So, lets start with this entry.

Enjoy!

No comments:

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...