Friday, February 18, 2011

Rekomendasi kepada: Aku fobia




Klik di sini


Blog ni adalah antara blog adik-adik yang terawal aku suka. Sebab budak ni ada kelas dia tersendiri dan aku suka style dia mempersembahkan entry-entry dia. Cam cero Null and Alternate sikit-sikit. Tapi Cero lagi saiko. Kejap OK, kejap tak OK.

Pepehal pun, mesej aku ialah orang macam adik asyraf ni patut digalakkan dan diasah potensinya. Tak kisahlah blog diorang tu poyo atau tahapa-hapa. Bukan di tembak beramai-ramai sampai budak tu dok dalam almari dan jadi gay atau sebagainya.

Itu ajer...

3 comments:

Pena Marhaen said...

aku dah jenguk blog ni dan memang rare..penulisannya pun berkesan.

Along Tapa said...

aku pun dah jenguk gak...ayat2 dia simple tapi menusuk kalbu...ni kalo diasah secara emo, boleh jadik Dark Half..kalo diasah jadik sarkastik, boleh ganti obe...kalo terdedah sangat dengan stail skizo, dia boleh jadik macam ko ni...hahah...

Gorengbaek - Cerita bunuh diri lak....

Hangit Habis dah - Kalo dah dasar penting diri...

Irwan said...

tu sebab aku dok perati senyap-senyap jer.

Cam yang cero selalu buat kat akuskizo...

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...