Tuesday, February 15, 2011

Siri: Terfaktab!!!


Aku nak mulakan dengan mengucapkan tahniah kepasa skuad Terfaktab sebab telah menjadikan site terfaktab.blogspot.com tu satu site yang giler faktab dan menarik. Dahlah penulis nya yang terdiri dari pelbagai personaliti. Ditambah lagi dengan Cik Zara. Pergh..Takbley tahan. Mesti mau hari-hari klik kat ikon dia.

Tujuan siri ini ialah satu usaha aku dalam cuba memahami hati nurani penulis blog lain melalui blog mereka. Sayangnya, Cik Eleena dan Husky Pusky takde blog. Aku malas lah nak selak satusatu dalam terfaktab by clicking the label ER or such. Nantik ah.

Anyway, diorang ni bakal (eh? ker, dah jadi?) menjadi satu kuasa besar dalam arena perblog-an yang semakin pudar dimamah tweeter dan fesbuk.

Entry dalam siri ini akan tersiar mulai malam ini lepas Isya', sampailah habis semua orang dalam Terfaktab tu. Sesiapa yang tau, bolehlah tweetkan kat diorang bagitau ada orang komen diorang. Kita lihatlah apa akan jadi nantik. Semoga kita semua saling kenal-mengenal dan bertolak ansur antara satu sama lain...Thehehehe


"Scuba, I think your curiosity is fatal..."




Next week: Siri SARKASIS pulak...hehehehe


7 comments:

Along Tapa said...

sapela yang ada dalam skuad terfaktab tu ek..hihi..

Gorengbaek - Koleksi bahasa kias dulu-dulu....

Hangit Habis dah - Kenapa nak double standard??

eszol raar said...

terfaktab is too cliche

love tips is everywhere now

same thing being reposted over n over again

Dark Half said...

aku tak follow sgt terfaktab tapi aku follow blog zara

Irwan said...

aku follow terfaktab sejak aku komen cik eleena dulu. Cinta ialah satu perjuangan yang takkan berkesudahan dan walaupun ia cliche, aku rasa ia akan kekal relevan kepada golongan post SPM ers yg sentiasa di replenish setiap tahun...so I think Terfaktab is a great idea for a blog.

Anonymous said...

double, double, tray with double faces.


twitter.com/didyajustsaytht

LORD ZARA 札拉 said...

Irwan :

Yeah, thanks for that compliment.

Dark Half :

Salute!

Irwan said...

Cik Zara: How can I say it's not good when it's good?

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...