Saturday, March 5, 2011

Haduiii... Terasa....

Ye...
Aku terasa



sori! aku terlupa nak cakap yang underlined words tu ada link
rerajinlah gerakkan mouse tu
jangan asyik menuding ajer

12 comments:

Along Tapa said...

haha...saiko tahap tertinggi ko bro..takleh blah..

Gorengbaek - Kemahiran berfikir

Hangit Habis dah - Aktviti waktu aku bosan...

Kerat Senget - fyezrahman.blogspot.com

~* chirpy_chummy *~ said...

???

darkangel said...

label tak boleh blah. lol

podeh3 said...

saje je tu. huhu..

Dark Half said...

nak lagi feel, nyanyi la lagu 'Masih Aku Terasa' dari Gersang..keh3

menusuk hati said...

ntah pa2 ntah..saiko je..

baca kisah firaun bertaubat

Raji berkata said...

terasa dgn ap weh?

Irwan said...

aku terasa dengan sajak Tuan Zarch tu. Sebab masa aku baca tu, aku tengah emo bangang. Tapi sekarang OK sudeyhh

hiro said...

faking! pesen terasa tulis dekat entri ni gua tak gemor...pesen hati tisu..golongan makwe je wt gtu.

podeh3 said...

haha..

semua manusia mudah terasa,
x payah tipu la lau x terasa,
sebab keterasaan itu da mmg biasa,
hasil kebijaksaan yg Maha Esa.

budak2 bermain bersama,
bermain-main di tempat biasa,
lau ko ckp ko x terasa,
hati ko yg mmg luar biasa.

mari berpantun pembuka bicara,
berpantun-pantun mcm la terer,
lau ko duk asyik nak pening pale,
sama la kte dgn seekor kera.

heh3...

fak komen moderesyen.

Al said...

giler ahh hiro
jgn ckp ko xde prasaan..heh

xpe,mmg laki byk ego..seperti yg kite sedia mklum

Irwan said...

dan ego lelaki nilah yang buatkan dunia ni makin cepat kiamat. takyah lepak lelama dan bayar bil ni semua...

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...