Monday, March 7, 2011

Goyang ke?

Eh, guys? GOYANG KE?

Baja ORGANIK itu memang busuk. Tapi percayalah; ia baik untuk TUMBESARAN

sarkastik tak?
Ni black (african American) sarcasm, kalau korang tau.
Balik-balik main Malay sarcasm, boring arr


7 comments:

eszol raar said...

gua masih mengenalpasti drpd mana bermula nya semua ini

mind to help?

Along Tapa said...

orang guna malay sarcasm sebab nampak lagi sopan boss...

tapi aku rasa tak ramai yang dapat tangkap kalo guna sarcasm kaum lain...kan?

Gorengbaek - Koleksi gambor kat Muor 2

Hangit Habis dah - babila ini orang...sape babi??ko ke dia??

Kerat Senget - Behind These Eyes

Irwan said...

Along: ada betulnya. tapi aku juga dapati cara pemikiran kebanyakan yang kecoh-kecoh ni datang dari black sarcasm dan sarkastik yahudi. dua benda ni memang diserapkan dalam rancangan sitcom dalam TV. Dan aku percaya, ramai dari bloggeroos yang perasan sarkastik ni, membesar dengan such education.

Irwan said...

eszol: yuyu kena komen dek lensarosak. yuyu pulak, aku pernah komen, so aku ass-ume sebagai kawan aku. lensarosak pernah komen aku. dapat lak baru minggu sebelum tu, blog ni komen pasal terfaktab dan ada bateri AA dalam team tu.

things got merrier as the time flies. Sarkasis tak menyempat-nyempat nak suruh aku komen blog diorang sampaikan jadilah apa yang kita lihat sekarang.

hehehe.

The good thing from all this is: It helps in taking the kids' mind from the fucked up situation happening in the Arab (mostly ISLAM) world.

Alhamdulillah, asbab of your support too and tweeter, we've covered MOST of the influential ones. Except that old ubikenubi


Anyway, I hope this week we move on to the next topic: PENIRU BLOG Orang

eszol raar said...

hikmah2

Al said...

ok ak bdiri d belakang..kehkehkeh

Irwan said...

thanks, Al

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...