Tuesday, April 26, 2011

Eh Ke situ, pulak?


Ada ramai yang kompelen blog ni semakin kurang informatif. Entry komen dan rekomendasi adalah setakat tangkap muat. Baik baca blog Darkhalf ajer. Lagi Sorrow macam ni.

Dapatlak dulu kemain lagi sehari sampai 8 entry. Sekarang, 8 hari satu entry. Dah berlagak macam blog-blog otai. Entry pulak suka main kutuk-kutuk, cakap macam bagus, emo tak tentu pasal dan lain-lain benda yang tak bagus lagi. Tukang Komen dah berubah dari pengikut setia payabesarpedas kepada sigilagila yang mendalangi konspirasi akuskizo.

Kami taktau apa yang berlaku. Kami cuma mampu berdoa bahawa ini adalah evolusi ke arah yang lebih baik. Walaupun nampak bercelaru, percayalah.
 Kedatangan mu ke sini, mengubatiku.


....Eh? Ke situ, pulak?

4 comments:

nas said...

erks.. dulu entri 8x sehari? maak aii.. giler kentang lah.. hahhahaa

p/s- follow cini~

Along Tapa said...

ups and downs...standard la bro...

aku sendiri pun kengkadang lupa kat blog sendiri..siap sound2 lagi apsal tak update2..rupanya aku lupa aku la owner blog tersebut...

Gorengbaek - Pesanan untuk sahabat....

Hangit Habis dah - Misi menukor header dan design....

Kerat Senget - Kaa Dabri

Encik MamaT said...

cepat geng.. gua dah tak sabar.. haha

Irwan said...

Haha..Along, kau ni memang hillarious la..

Nas, thanks for coming!

MamaT, tak sabar apa?

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...