Monday, April 18, 2011

Zoul + Zombie = Tetap (Cool)



Sapa boleh ignore Zoul Zombie dengan hasil penulisannya yang out of this world!

Zombie kekal mengganas dengan menghamburkan entri-entri gempak, humor dan satirikal.
Aku suka cerita "Subuh Terakhir" tu. Gempak giler ahh!


Apapun, seperti dulu jugak, aku harap zombie akan banyakkan lagi entry dalam seminggu bagi mengzombiekan lagi blogosphere yang semakin menghantu dewasa ini...

Team blogger kau apa cer? Hehe.

4 comments:

Kentang_ said...

menarik zombie ini. kalau seminggu 1 entry pon sudah ok untuk zombie. biasalah, zombie kan agak pelan. ^^

Pena Marhaen said...

blog zombie ni memang rare..setiap entry mmg berhantu..!!~

Irwan said...

Wa tak cukup seminggu sekali. Wa mesti mau 3 kali sehari...

Dark Half said...

kalau nak makan selalu sajian zombie, jangan lupa download fanzine beliau

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...