Thursday, September 29, 2011

KTM New coach? Cuba teka sapa dapat berapa? Hehehe

Gua baru dapat update pasal KTM new coach dari @syhrlnzm pasal coach-coach baru KTMB:
Bahagian depan lawan camana pun, kalau tak ikut jadual tak guna juga




Cock pit. Gambar ni, takde efek pada kita.
Tapi pada driver tren, ada yang orgasm tengok gambar ni, kot?
Gambar ni semua dicuri dari sini. Entah bilala coach ni semua nak sampai kat negara kita. Ada 38 ke 39 bijik semuanya. Setiap coach ada 3 pintu. Gua tak sabar-sabar nak komen. Tapi sebenarnya, gua bukan tak puas hati dengan coach. Coach sekarang memang ok walaupun seat dia boleh dipersoalkan ergonomiknya. Bukan. Yang gua tak puashati ialah management KTM.
Made in China ke, Korea, ni?

Ni style lain

yang ni style lain....

Besar pintu jamban. Muat ke makcik-macik kita?
Gambar dicuri dari sini

Gua malas nak explain dalam-dalam dan jauh-jauh. Gua pernah cakap benda ni sebelum ni. Kalau lu semua naik komuter atau keretapi, korang akan perasan akan keadaan pemandangan di sepanjang track railway kita ni. Macam gua, gua hari hari lalu dari stesen Sungai Gadut ke Stesen KL, kemudian ke Setia Jaya. Kat stesen KL contohnya, kita dapat perhatikan banyak coach lama, kayu-kayu dan block simen dari track yang entah apa plannya. Susunlah elok-elok sikit, apalah salahnya?


Ingat lagi tak kejadian kat bawah ni?


Bangku kat bawah ni adalah hasil tinggalan kejadian lori jatuh ke stesen KL dalam bulan Jun tahun ni.
Dan sampai ke bulan Oktober, bangku stainless ni masih lagi macam tu.
Macam takde pembelaan jer...
Takyah cerita la benda lain. Jangan kasi point kat gua.
Inilah nasib, diriku yang malang...

6 comments:

una berry said...

euh,kalau servis masih di takuk lama tak guna juga

Anonymous said...

Ada port tempat pemandu komuter lepak dengan komuternya sekali. Cuba teka?

Irwan said...

Betul, myn. Memang kepala takuk betul diorang tu...kehkehkah.

Anonymous: katne? katne? kasi gua kantoikan diorang..

Anonymous said...

betul...beli la coach semahal mana..secanggih mane pun..tp kalu tak pernah on time, tak yah nak berlagak la ktm oiii...asyik kurang pahala duk maki hamun tren yg asyik dtg lewat..dah le tiap 20min, bile delay tarus jadi sejam lebih...!!

Irwan said...

Gua sokong lu, Anon!

dong dong23 said...

coach factory outlet
louis vuitton outlet
polo ralph lauren
jordan 13
coach outlet store online clearances
replica watches
gucci outlet
ray ban sunglasses
coach outlet
fitflops sale clearance
giuseppe zanotti
coach factory outlet
louis vuitton outlet
adidas yeezy
ralph lauren
nike air max 90
giuseppe zanotti sneakers
supra shoes
longchamp handbags
christian louboutin flats
coach factory outlet
coach factory outlet
lebron james shoes 2015
ray ban sunglasses
michael kors
christian louboutin sale
michael kors handbags
ghd hair straighteners
jordan 11s
coach outlet store online
louis vuitton
louis vuitton handbags
true religion outlet
polo ralph shirts
replica watches for sale
air jordan pas cher
coach outlet online
coach outlet
hermes birkin bag
coach outlet
20167.21wengdongdong

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...