Tuesday, October 12, 2010

Komen kepada: Surat Terbuka Untuk Ahmad Farid Ridzuan.

Entry asal: 

Harap maaf,dalam blog ni,takde sebut datuk-datuk tan sri ke apa.Dilahirkan nama tu,nama tu yang gua sebut.Gua tulis surat ni dalam bahasa pasar,no need nak guna bahasa-bahasa yang berbunga-bunga dan berlapik.Gua buruh proletariat,so gua guna je bahasa yang gua boleh gunakan.Gua rasa dia ni pun boleh faham la walau sikit-sikit.


read more..


Aku menyampah dengan RTM3 jugak,

http://payabesarpedas.blogspot.com/search/label/RTM3


Tapi malam ni Supernatural woiii....Sambungan minggu lepas! Sam kena kurung oleh Dean!


http://payabesarpedas.blogspot.com/2010/10/warning-dari-peminat-cerita.html

hehe ;p


fak komen moderesyen en wed verifikesyen

(buat apa komen pepanjang kalau akan di delete?)

5 comments:

Dark Half said...

just imagine...
hari selasa,jam menunjukkan 11.00PM, kau dah siap bancuh seteko nescafe sambil landing baekkk punya depan rtm3, tetiba... BLACKOUT!
miahahahaha...

haha...pasni, ko bleh ajak nami bukak kelab fak rtm3.kat teh tarik je dah 1 batalion dok pissed off

Al said...

ak donlod je lg sng, lyn sorg2
nk hrpkn tv, tv xde lk kt umah haha

skrg da season 6, psl jin plk, xkshlah, ak lyn sume...

Irwan said...

kahkahkah..bila rasa tertindas tu, baru la kita menghargai kebebasan...barulah kita hargai setiap detik cerita Supernatural tu..macam malam tadi..coooolllll...

Dark Half said...

aku layan gak malam tadi walaupun haritu dah layan sekali harung...

aku faham sgt nape ko head over feet sangat ngan Supernatural.memang memenuhi ciri-ciri keskizoan kau selama ni kan? talking with the head!!

Irwan said...

kakaka. I like it becasue it's about we as makhluk making packs with other makhluk to become the ultimate makhluk:

Mangkuk.

Kahkahkah
faktukatiub

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...