Tuesday, December 21, 2010

Something you can try


Type IMAN backwards.

Search the word in google

Click the first thing you find

So there you go. 

Hahaha



6 comments:

Al said...

oooo,ak relaks je
sje x nk eksyen lbh2...
(wlaupon dlm hati bkn main lg duk gelak sakan)

Ka-Ching said...

makin melarat dah aku tgk benda ni..
smpai camtu skali kontroversinye hehehe.

Irwan said...

kontroversi? mana ader? aku sebenarnya merecyclekan komen aku kat sini di blog aku sebab kelakarlah pulak komen aku tu bila di baca dua kali:

http://ayamdanbabi.blogspot.com/2010/12/rahsia-illuminati.html

Dark Half said...

tetiba aku terperasan serangan bertubi-tubi scud ditujukan utk aku
eh, org pakai lg ke scud?

Ka-Ching said...

adeh komen ko scuba gegegegege

sungguh xleh blah hahaha ehh gegegege

Irwan said...

lagi satu, entry ni saja jer nak skizo kan orang yang ingat aku ni masih terasa dengan ehhem-ehhem...

sebab tu lah aku taruk gamabr jangan assume tu..kena try baru paham...

dan entry ni juga merupakan perangkap kepada mereka yang serkap jarang...tak try lagi terus nak laeblkan aku...gggg

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...