Saturday, January 15, 2011

Komen kepada: ATOK mempersembahkan NENEK!!

Entry asal bukan bercerita pasal Yamtuan pun. Cuma intro jer. Tapi aku yang memang akan emo bila raja disebut, maka aku telah mengemo kan diri...

 Pepehal pun, aku harap Atok tak tersinggung...

Nenek sapalah yang jadi mangsa si Atok, ni...

Salam Atok,

Den tak sotuju dongan pendapat kau tontang Yamtuan. Baik Mukhriz. Baik yang arwah dulu tu.
Dan bukan Yamtuan yo do. Sumo eh samo yo.

Kok yo dio bohati porot, cubo sekali sekalo dio poei duduk dopan pintu BaitulMal kek MAINS tu. Baru boto. Sotakat ko Istano Salatin pun nak bokonvoi, nak ko KL pun main lontung traffic light, buley poei mampuih.

Malam ni ado karaoke kek Sri Monanti. Cubo Atok toko duit sapo yang bayar PA system dan majelis membazir tu sumo?

Hmmm..tompi ekau dan sumo yang lain kek luar sano tu, tak podulik sumo bondo ni sobab ekau semuo tido ateh tilam ompok. Ekau tongah konyang. Tu sobab kau tak ambik podulik. Sokali sokalo, cubolah poei molawat spital tu. Tengok orang sakit. Jangan tunggu dah eksiden baru terhegeh-hegeh nak poei spital.

5 comments:

Along Tapa said...

tula Atok...kan ko dah buat Tuan Rumah terspeaking...

Apo eh buek ekau speaking ni...biar ese poie tengok jap...

Gorengbaek - Tips nak rampas tunang(?)

Hangit Habis dah - Aku tak panggil ko datang..yang ko menggedik datang bakpe?

Suhami Ahmad said...

Hihi...apo yang ponting? kojosamo...eh silap2...apo yang ponting, mokasih singgah n komen blog atok....ni yang lopeh ni nak belanjo tuan umah minum kupi ni...
^_^

Irwan said...

Atok, kau memang bocakap macam Atok...

ekau memang pandai..sojuk hati den balik...

baru buleh den ber karaoke kek istano malam ni...

Dark Half said...

nak tumpang speaking negori kang salah pulak

atok memang cool

btw, kalau ada yg terasa nak melawat hospital, pegi la wad pediatrik pesakit cancer kanak2. sumbangan masih tak cukup. kalau kerabat diraja nak menderma laaagi bagos..hehe

ijoks2009 said...

Tak gheti kawe nok komen.hahaha

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...