Thursday, January 27, 2011

Ni yang boring ni..

Bila dah dekat nombor genap jer, mesti penambahan jadi slow...

Mesti semua orang tengah aim nak jadi 
(atau taknak lime light sebab jadi) the100th follower.

Jangan risau, Follow jer.
Takde aku komen blog kau der...

sudah pastinya tiada hadiah penghargaan atau what so ever

9 comments:

eszol said...

dah 100 ko bwat entry k
ggg

Kap said...

aku fobia nombor 1.

Anonymous said...

kahkahkah

Pena Marhaen said...

diorang takut kena terjah kot..hehe

Along Tapa said...

haha...aku tak pernah perasan ada nombol kat follower tu..aku baca, minat pastu terus tekan follow..hihi..

Gorengbaek - Tips untuk dapat idea buat entri..

Hangit Habis dah - Entri jiwang versi Along..cuba korang tafsirkan...

Dark Half said...

kat part giveaway tu tetiba rasa nak ggg kat diri sendiri..keke

alasan je tu, harini dah jumaat. dah tentu2 esok lusa ko akan selowww. entry marathon semlm pun aku x smpat baca habes

Irwan said...

aku akan seloww?

pandai ko nak mainkan perasaan aku yer dark?


hihihi..kita tengok sapa yang kena main...


hahahaha..terindah weyhhh

Dark Half said...

takde la, aku tengok time wiken je ko senyap. itu yg aku ckp selow tu. bila lagi nak bawak anak bini jalan2 kan? hee...main apa ni? aku tak suka permainan saiko kau

Irwan said...

saiko mana ader memain..semuanya series.


series lol...

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...