Thursday, January 27, 2011

Rekomendasi kepada: Worst by Ashraf Fareeq


Pada awalnya, aku tak nampak butang komen. Dan dengan cam bagusnya aku mula prejudis dengan blog ni. So, korang carilah blog ni kat google...

Anyway, kemudian aku mula membaca. 2 entry pertama macam benda-benda yang mungkin penulis perkatakan pada pasangannya (mungkin awek, kawan atau housemate).

Tapi bila baca entry bertajuk "Have You Passed Through This Night?", aku terpikir: nobody can say it better than this...

Tapi malangnya aku dah buang URL nya. Ada sesapa yang tau, sila tinggalkan diruangan komen. Thanks. Aku tinggalkan korang dengan gambar yang aku dapat hasil google image search. Gilerrr ahhh!!!


Hidup Google!


update: 749pm 27 Jan 2011 : the link is here. Eszol, you lose

8 comments:

eszol said...

dah jumpe nnti ko update post ni

Irwan said...

'ko' ke 'aku'

please read my entry fully


gggg

eszol said...

ceyt!

x ckp pon nak bwat competition

Dark Half said...

entry yg well said utk seorang kawan yang sesuai dibunuh ketika self-proclaimed skizo

puas jugak aku menyelam blog cik ashraf sebelum menemui kekomen itu di entry Comfort Me, Aneroxic

videoclip Deerhunter dgn lagu Agoraphobia itu telah membuatkan jiwa emo aku kembali tenang, at least for a while

Irwan said...

I'm glad somebody gained something out of it.

(cam aku lak Ashraf...mamat tu perasan pun idak kita ke rumah dia)

Dark Half said...

aku rasa ashraf pun x kisah kau bckp bg pihak dia..

kekadang blog yg cool tak perlukan apa2 utk menarik readers, just some sincere words. the only way to leave our track is to comment. cemana kau bleh detact blog ni in the first place?

Irwan said...

aku layan klik-klik dari blog cik siti Zafirah yang pemalu kita tu...terus ke soltura, terus ke TheKnot, terus ke Hilang punca, terus ke aku semula....


hehehe

dong dong23 said...

true religion
michael kors handbags
air jordan retro
nike air force 1
louis vuitton outlet
louis vuitton
burberry outlet
adidas nmd
jordans
cheap oakley sunglasses
toms shoes
nike basketball shoes
christian louboutin shoes
nike blazers
louis vuitton outlet
true religion outlet
jordan shoes
mont blanc
coach outlet
louis vuitton outlet
ray ban sunglasses
kate spade outlet
rolex submariner
michael kors outlet
oakley sunglasses
north face outlet
nike uk
rolex watches outlet
burberry outlet online
ralph lauren outlet
louis vuitton outlet
kobe shoes 11
louis vuitton handbags
michael kors outlet online
michael kors outlet
coach canada
coach outlet
ralph lauren polo
burberry outlet
lebron james shoes 13
20167.21wengdongdong

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...