Thursday, January 27, 2011

Komen kepada: Surat dari iblis laknatullah


Entry asal:

Kau bangun tanpa sujud mengerjakan subuhmu.

Bahkan kemudian, kau juga tidak mengucapkan "Bismillah" sebelum memulai santapanmu, juga tidak sempat mengerjakan shalat Isha' sebelum berangkat ketempat tidurmu.

Kau benar2 orang yang bersyukur, Aku menyukainya.

Aku tak dapat mengungkapkan betapa senangnya aku melihat kau tidak mengubah cara hidupmu.

Hai Bodoh, Kau millikku.

Baca lagi surat rahsia tersebut:
(cari kat nov 1st)

Tapi yang potongnya, post sebelumnya ada gambar team bolasepak kelantan dengan gambar lelaki mendedahkan kepala lutut mereka.

Iblis pun confuse?...

4 comments:

eszol said...

ggg

Irwan said...

yup. me too, zol

Dark Half said...

biasa la entry kopi pes. mana bleh istiqomah dgn entry mamat nampak kepala lutut

the same entry here

Irwan said...

tapi dia olah jugak kepada bahasa yang malaysia friendly...ok gakla.

dalam court pun takleh nak cas plagiat.

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...