Thursday, March 3, 2011

Menjawab: Attention Whore

Korang kena baca entry asal dari Hellioz. Jangan salah sangka. Dia budak baik sebenarnya. Dia mencarut nakkan perhatian kita. Apa salahnya kita berikan sedikit, ye tak?



Start:
Hahaha. Aku datang kat blog kau pun biasanya sebab orang suruh. Aku spam commentbox kau? Itu memang modus operandi blog ni. Kau baru tau ke? Aku bagitau jer kitorang kutuk kau. Bukannya macam kau cakap sensorang dan mengumpat dalam jamban.

Memang aku nak jadi internet celeb. Aku ikut kau, apa? Kau spam mazidul, aku spam kau. Aku ngan Mazidul adalah sedara. Kau ngan aku juga sedara (kalau kau nak). In fact, bila kau dah grad, kompeni aku ni perlukan legal advisor dan aku tak kisah kalau ambik lemau grad cam kau ni. Boleh aku titik.

Orang baca blog nak rilek-rilek. Aku taktau la orang lain. Kalau baca blog kepala naik pening sebab nak pikir, nak rujuk kitab lama, nak wikipedia, baik aku baca buku untuk Masters aku. Tapi aku setuju dengan kau bila kau cakap kalau semua orang main setuju jer, baik takyah diskusi.


Tapi, camana lah orang nak nampak point kau kalau kau asyik icingkan teguran kau dengan caci maki? Takper, sukati kaulah Luncai...

on a different note,
Aku ada dua anak.  Di sini menunjukkan bahawa aku ADA LIFE. LIFE aku happy, walau tak sehappy kau mungkin, yang membesar dalam carutmarut yang ceria ni.

Aku claim hak aku sebagai tukang komen atas alasan aku ada 5 blog yang update minima 3 kali seminggu (kalau bukan 3 kali sehari). Kalau setakat satu blog pun kau dah takleh kontrol private life kau, obviously you have control problems. Aku pernah ada band, ada zine dan sekarang aku ada 3 kompeni.  OK jer private life aku? Kenapa agaknya? Mungkin sebab aku tak suka sangat mencarut, kot? MAYBE la...


Aku tak pakai ID anon, gambar profil curi atau buat semua baling batu sembunyi tangan tu. Nak tengok tangan aku? Ni haaa. Blog ni is like a big giant hand (and I'm waving it to you guys!)

(hahaha. Mamat ni mesti nak moderate kan komen aku)
Lambat. Aku dah publish.

Dan inilah salah satu keistimewaan blog aderberani. I get my message thru whether you approve it or not.  Fak komen moderesyen.

Oh, by the way. You may call me just WHORE. I like bitches than self-righteous virgins. Because I prefer practitioners, not theories or whiners. Like yous.

Have a freakin good week!


Kat sini, kita sertakan beberapa contoh entry bagi membantu saudara Hellioz kita ni.
Paling baru (dan aku terasa), dari eszol harini:
http://fromglassesandlenses.blogspot.com/2011/03/badut-4.html

Nak direct sikit, dari aku sendiri:
http://akuskizo.blogspot.com/2011/03/mangsa-dakwah-yang-skizo-1.html
http://akuskizo.blogspot.com/2011/03/mangsa-dakwah-yang-skizo-2.html


Atau baca Trivia Nyamuk dari Cero yang menyaiko kan...



semoga SEMUA terhibur!

6 comments:

Al said...

keh keh keh

(bak kata hiro)

Irwan said...

huhuhu bak kata aku

Dark Half said...

Al, nape komen selamat je selalu? rage rage rage! kah3

Irwan said...

AL budak baik. Dia penganut fahaman weyt en sii

Al said...

haha
sape la ak nk msk campur hal mcmni
lain la scuba, dia ade agenda sndiri

btw, ak lbh suka fhmn penyatuan..erk
ok chao..

Irwan said...

Al, kau boleh komen apa saja dan stay on the neutral side. Aku tak kisah...Dah biaser.

Ye. Aku ada agenda aku sendiri. Dan agenda itu takde kena mengena dengan blogosphere pun. Ini cumalah tool

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...