Tuesday, March 8, 2011

Rekomendasi lagi: LaraSephia

Tah camana kejap tadi aku terjumpa blog LaraSephia.
In some weird way, aku rasa semua ni thanks to the sarkasis team jugak. Kan aku dah cakap awal-awal dulu, sarkasis ni bley bla. Lagi laju dari terfaktab.

Berbalik kepada LaraSephia, beliau ada dua blog. Yang satu lagi dengan yang ni.  Aku suka yang ni sebab ada link ke kawan-kawan cik LaraSephia.  Ini memberikan satu idea jahat kepada ubermench TukangKomen aku.

Pepehal pun, korang terjah dulu blog beliau dan jangan lupa ikuti ngomelannya yang semakin setiap hari.


Kipidap, Qiez!

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...