Friday, April 1, 2011

Komen kepada: Cakap Apa Saja


Rupa pentas malam Maskara ke 26 tu/ Yang rambut panjang tu pipiyapong
Yang botak tu Dean Sham. Yang lagi dua tu pemalu.


Aku mulakan terjahan ke blog ahli sindiket soljah dengan blog ini. Aku pilih dia sebab dia update blog dia hari-hari. Dari Arkib blog Spyz, didapati beliau mula blogging dari tahun 2001.
Ni baru betulbetul otai blogger!

Blog ni blog Spyz. Aku tak kenal SpyZ sapa. Aku budget dia mamat botak yang dok kat sebelah aku masa Sani Sudin perform malam Maskara tu. Page yang aku savekan, dipenuhi dengan gambar dari majlis tersebut. Kalau korang nak tengok gambar-gambar untuk entry maskara yang aku buat sebelum ni, kat sinilah gambar-gambar tu.


mula dari sini


Aku tak dapat nak tengok older post nak cari entry yang berupa artikel supaya mudah aku nak mengomen. Nak mengomen gambar ni, aku takde ilmu fotografi.

Ilmu tokek jadian, ada laaa...

2 comments:

spyz said...

blog tu memang letak gambar je skrg, dah malas nak tulis mcm dulu..
btw, tq kerana masih sudi menjengok..

Irwan said...

Takper..wa pun suka tengok gambar gak...kat sini wa taruk gambar anak bini wa: http://mywifenkids.blogspot.com/


Terima kasih kepada Tuan

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...