Wednesday, April 6, 2011

Siri Rekomendasi Kuat#1:



Al-Alostari, Ibnu Zain Rembawi, dan SufiMas

Tiga blog ni memang aku ikuti rapat walaupun diorang ni jarang update. Maklumlah, sibuk dengan misi rahsia dan program-program menyelamatkan dunia. Aku tak kisah. Bahkan aku berbangga dapat berjumpa dan berkenalan dengan diorang. Cuma kalau diorang tak masukkan aku sekali dalam doa diorang yang seminggu 3 kali tu, aku taknak kawan dengan diorang. Tapi akan tetap datang ke blog diorang. Apapun...


Diorang ni bukan blogger. Tapi diorang ni adalah mereka yang REAL punya. Aku kagumi mereka sebab aku bukan macam mereka. Aku FAKE. Semoga Allah tukar pinocchio ni jadi budak yang original...

Untuk pengetahuan korang, tiga blog ini banyak mempengaruhi lanskap cerita sukaramai di blog pbp: Wali Dari Bangi, Interview Dengan Wali, Atan dan Abu. Aku banyak terskizo setelah membaca karkuzari dari mereka. Hehehe.

Anyway, Siri ini merupakan saranan daripada peminat blog ini yang menyarankan agar semua Rekomendasi di labelkan sebagai satu. Mudah sikit nak klasifikasikan. Aku pikir; bergeliga jugak otak kau ni...

Maka aku mulakan dengan nombor satu.

No comments:

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...