Monday, December 20, 2010

Spiralling?

The kick I get when I read: Spiralling
The faster I read, the faster the feeling..



Then the pain comes...

Kepala hotak aku jadi mereng sebab terlalu banyak sangat baca blog orang. Aku nak ambik nafas jap. Sat lagi, siaplah korang semua.

Jangan tak terbaca, sudah ler...

13 comments:

Al said...

Wehh
slow2 sudaaa
juz go with the flow

hahah

Irwan said...

flow? what flow? is it flowing? from where to where?

Al said...

Xde la,ak tgk advance smcm je entri ko sjk akhir2 ni
ke mmg da plan cmni?

Apapun sukati ko la kn, asal x mmudaratkan ko

anyway,its just my perspective
hahaksss

Ka-Ching said...

scuba mmg lain dari yg lain...
tu sbb aku lekat bace entri2 ko haha.

xpe2...aku tunggu

Irwan said...

apa maksud kau advanced, Al? Aku rasa macam cikai, jer?

Aku kan sekadar copy paste blog orang? Blog ni taklah sehebat cerita Gunung Datuk kat blog kau yang kau pergi daki tak ajak aku, tu...Chisss

Al said...

Aik..ke situ lak
ade kaitan ke..haha

apa-apalah..

Dark Half said...

orang tujal kepala kita,takkan nak buat derk je, Al...lain la kalau kena tujal kat bahu cam abg karkun suka buat tu...gegegegegege

tapi aku memang salute ke'aries'an kau tuh...you are the opposite side of me. macam yin yang.maintain ur coolness,bro

Ka-Ching said...

gegegegegegegege dark oi tu gelak pesen ape plak ni?? hak hak hak

Irwan said...

aries? sapa aries? Al ke? patutlah suka gunung dan ada bau cam kambing2 sikit

Al said...

ciss,bruk sungguh komen scuba
ko tau x ak kcik ati
hakssss..

Irwan said...

ye ke? Alalalalala...meh sini aku mandikan kau dengan downy

Dark Half said...

shokubutsu kot lg wangi...amik yg perasa green tea

Dark Half said...

ka-ching, aku tiru sape ntah yg stat gelak retarded camtu

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...