Monday, January 31, 2011

Rekomendasi kepada: Blog Abang Joni




Pergh! Ni memang kelas la. Simple dan straight forward. Personal yet very generic. Pergh. Abang Jonni ni kartunis Oren ke aper? Kalau ye, pergh...wa memang suka dengan huruf o. O itu "or-renn"

Pepehal kita kembali ke dunia sebenar, aku harap, Abang Joni sudi mengomen aku juga.

6 comments:

BonekadalamChermin said...

abg jonni memang kewl!


:)

~* chirpy_chummy *~ said...

hihi..suke gak bc blog dia..tgok katun dia je pn da gelak. kehkeh

Abang Jonni said...

salam... time kasih sbb sudi jenguk blog saya ni... huhu..

tapi sukacita di maklumkan.... aku bukan kartunis.... adessssss.... huhuhu..

Dark Half said...

aku mula kenal blog abg joni dari blog along tapa

ko mmg bleh cari makan la.. bleh buat side income

profile pic sempoy. haha..jeles haku

Irwan said...

haku pun heles hugak heeee...

Along Tapa said...

abang jonni memang bengong..sebab tu aku rajin follow update dia..

Gorengbaek - "Orang ni jam banyak yang gila"..Meon kata..Kenapa ek??

Hangit Habis dah - Haih....

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...