Monday, January 31, 2011

Pengakuan Berani Dari Pert Otak dan Jantung.


Aku setuju dengan mamat ni.

Kalau aku kaya pun aku cam dia gak.
Kalau korang kaya, korang camner?

Baca kat sini pengakuan beraninyer...

5 comments:

eszol raar said...

kalau gua?

gua x berangan

gua realisasikan

hahahahaha

Dark Half said...

mamat ni nye entry biasa pendek2 tapi klakar tak hengat

pert, wa saspek sama lomo lu

Irwan said...

Eszol: lu nak realisasikan amendernya zol? sen nya pun takder...me airliurbasi ajer ler...

Dark: Aku tak suka sebab dia suka main-mainkan perasaan aku dengan suruh tekan read more tu, tapi takde apa-apa

Pert Doherty said...

rupanya gua ada terselit di sini.. keh keh keh.. dah lama pulak tu..

Irwan said...

kau ajer yang sombong...

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...