Thursday, February 10, 2011

Rekomendasi kepada: Followers Beriban Idaman Kalbu


Hahaha!


Aku kenal dengan cik ni melalui Sahabat Blogger. Ada satu hari tu aku tak dapat tido dan bereksperimen dengan FB sebaik wifi free yang mungkin. Dalam reramai kekupu yang aku jumpa, kekupunilah yang paling kecik
Tapi bijik mater dier besar, weyhhhh. Warna biru laktu!. Aku pun, terjah,lahhh...

Sekali masuk, tengok beribu-ribu gambar yang dilabelkan sesetengah sebagai cam whore. Siap buat contest I love MySelf and My Blog lagi. Aku terus I love myslef and I want to puke. Siap antara syaratnya ialah taruk gambar sendiri dan tulis artikel kenapa kita suka dengan diri sendiri. Dari sudut Fadilah Kamsah dan psikotropiknya, memang cool contest ni. Dari sudut FB, Tweetblog dan mtweet pun bley bla gak ni kalau gambar profail bermata biru gitugitu digunakan dan diphotoshopkan sikit pipi tu. Takpun Cik Yuyu cuba gunakan SK2; 2 splash 3 kali seminggu. Mesti lepas ni Nora Danish pun berenti kejer dan jual ubat herba secara series. Orangnya pun bertudung. Lagi elok berlilit daripada open-air. Mata pun berkonteklens. haimentenens.

Aku pun browse lagi entry-entry yang sempat aku save pagekan. Eh? OK gak laaa..(hehehe) Sekali aku baca entry pasal camana nak dapatkan follower riban-riban ni, aku bersetuju dengan semuanya.Bagus kerja rumah yang cik yuyu lakukan. Memang cik yuyu ni sejenis Nora Danish yang bakal menghaniszalikhakan blogosphere malaysia sempena PRU13.

Cuma aku tak suka sebab takde link ke blog kengkawan cik Yuyu yang lain.
Aku sarankan agar cik Yuyu mulakan dengan menaruk link blog aku kat situ. Hahaha.


Apapun, selamat berjaya dalam perjuangan cik dan doakan agar anak-anak saya comel-comel dan bijak macam cik yuyu jugak.





p/s: Power tak ayat gua?
There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...