Tuesday, February 1, 2011

Saiko giler baca: Fake And Suck










Sesuai dibaca ketika poket tengah penuh. Jangan lalu pun kalau tengah-tengah bulan.

4 comments:

eszol raar said...

ni baru org panggil fully utilising ur blog

Irwan said...

bad mood aku sebaik aku terjah blog tu...siyes bad mood...

Dark Half said...

byk entry yg berbunyi kecewa dan anti-optimistic
pas aku godek baru aku faham kenapa dia jadi rage camtu. kes anak krg kasih syg sbb bapaknya kawen byk. harap myonyu aka pora bersabar sbb ada org yg kehidupannya jauh lebih sux dari awak

Irwan said...

sumer orang punyer bapak kawen banyak

tapi dengan mak kau tu lah dia dapat kau.

itu jer yang matter untuk kau.

Tuhan tak tanya der tugasan kau terhadap mak bapak tiri kau yang lain...



(jangan marahhh)

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...