Thursday, April 14, 2011

Rekomendasi kepada: Seindah Dunia Kita (Faizal Sulaiman)



Faizal pun salah seorang penulis dalam Blog Busters. Tulisan dia kat Blogbusters dan kat blog ni lebih bersifat emo terkawal, yang membicarakan soal hubungan, sosial dan benda-benda boring macam tu lah. Aku rasa dia ni penulis, kot? Siap ada link keraian buku sampai bab 58 ni. Aku pun malas nak baca sesatu. Nantiklah.

Aku suka entry yang ni pasal mak dia.
Very the personal dan touching. Tokrimau mesti suka benda-benda camni.
Aku memang kantoi kalau tulis benda-benda series macam ni.
Sebab muda-muda dulu, aku anti-romanticism.


Romanticism ni pada aku ialah perasaan emo-emo, feeling-feeling, semangat brotherhood atau inspirational. Duludulu aku berada dalam mode frustrated dan rebellious, so normal la. Sekarang ni baru nak recover nak jadi seorang manusia melayu yang dah jadi bapak budak dah pun. Jadi, blog-blog cam Seindah Dunia Kita ni seswailah untuk aku. Dan aku rasa, sesapa yang macam aku pun bolehlah turut sama menerjah blog ini.




Hahaha

4 comments:

Izzuddin Fauzi said...

Lain kali bleh rekomendasi sy pnye ekk...

Jangan lupa shout skali bila datang!

Irwan said...

shout? kena ke? nak shout apa? bagi salam laaa kan? hehe

FaizalSulaiman said...

salam bro!

terima kasih review.aku baru tau.aku sekadar menulis dan terima kasih baca weh!

Irwan said...

My pleasure...

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...