Tuesday, September 13, 2011

Tips Nak Kasi Trafik Blog Meletup

Adakah anda berselindung disebalik sesuatu di alamaya?


#TIPsblogMeletupCekguBadrul : Troll blog wartawan yang kuat update blog. Cari loophole dalam blog atau hasil kerjanya dan bahannn. Kalau wartawan majidul lagi bagus.
"Akuskizo? That crazy fucker?"

#TIPsblogMeletupCekguBadrul : belanja artis artis baru nak up tengok wayang dan flash perbualan twit anda dengan artis tersebut di blog anda
(gambar hiasan curik dari sini)


#TIPsblogMeletupCekguBadrul : sound gaya pemakaian tudung blogger fashionist a yang lawa yang setiap entrynya at least ada 20komen
"Lepas ni aku kutuk kau. Besok kau kutuk aku pulak. Trafik beb, trafik!"


#TIPsblogMeletupCekguBadrul : buat entry poke blogger yang pergi gathering tapi dendiam kita buat ngeteh sessions, bola brothahood airing, twitup, luncup

2 comments:

kaizen said...

kah3.... tang blogger fashionista tu xleh bla.... siyes derr kalo dorg kne komfom dorg trus dlete blog kot... hahahaha

Irwan said...

kesian diorang. Tapi lagi kesian orang yang pke bebudak yang cenggini..

Taktik hina, dowh

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...