Monday, September 12, 2011

Zombie Menggila!

Zombie memang tak abes abes mengimpreskan aku. Kalau duludulu, tulisannya lebih kepada isu personal dan inward, kalini Zombie beralih ke isuisu luaran.

Mula dengan Robokop yang melawak pasal isu komunisme malaya, artikel 'Jihad Noir' sebelum tu dan 'Surat Terpilih' tu memang menyentuh saraf tertentu di jirim kelabu orang Melayu.

'Kartun Keji #1' memang epik! Kat sini kita dapat RASAKAN perasaan wartawan yang meng interbiu budak sekolah tu. Zombie buleh jadi direktor sebuah video klip.

Pepehal pun, aku nak cakap yang aku suka pendekatan satira yang digunakan dalam blog ni dalam menyampaikan penampar sipenulis. Tak perlu perkataan perkataan mencarut, atau ditulis dalam font Bold atau huruf besar atau sebagainya.

Tahniah buat Zombie

4 comments:

Isa said...

Salam AidilFitri Bro;

Perghhh.. gua baca tajuk terus impress... nak tau macamana rupanya Zombie Menggila...

hahaha...

Maaf Zahir/Batin (0-0)

Irwan said...

Kikiki...Aiseh...Blogger politikal paling lantang dan cakap ikut suka dia dah sampai dowhh...


Akalu Abang ISA, sukati abangla nak cakap camnaer. NAk mencarut ke, nak berdondang sayang ke...

zoul said...

aiseh, thanks bro tukangkomen!

Irwan said...

zoul, a good shit is a good shit...

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...