Wednesday, January 19, 2011

Komen kepada : Yang Pertama Dalam Hidupku.... Anda Pula?

Entry asal:

...Kebanyakan 'first time experience' aku berlaku pada peringkat umur 12 hingga 15 tahun. Korang juga semestinya mempunyai pengalaman 'YANG PERTAMA' sendiri kan?. Sehubungan dengan itu, dalam entri aku kali ni aku nak ajak korang semua untuk membincangkan topik tentang 'YANG PERTAMA' dalam hidup anda....Masih kurang jelas? Jom kita ikuti coretan seterusnya....hehehe....


Baca lagi der...

Salam Tuan Marhaen,

Entry yang menarik tentang pengalaman pertama. Dan penuh dengan moderasi. Blog tuan amat bagus dijadikan panduan sebagai menggantikan buku Interlok sebagai rujukan budak fomfaif.

Saya terpanggil sebab ada 3 dari 4 point tuan yang juga ada makna dalam hidup saya. Komen saya ni bukanlah macam komen sangat. Cuma mengongsikan apa yang terlintas di kepala saya semasa membaca entry tuan ini.


1. KRU dan 4U2C

Yang ada kena mengena ialah KRU. KRU naik sekali dengan 4U2C. Aku pun terpengaruh jugak pada mulanya dengan diorang ni akibat dakyah dari stesen radio yang aku dengari. Dapatlak lagu Fiona. Dapatlak muka AC Mizal selalu keluar tibi lately. Lepas ni Edry. Maka akan terpampanglah imej blowjob itu kembali. Adussss.

Tapi asbab KRU dan 4U2C nilah aku kenal dengan dunia rap dan kenal NWA hinggalah ke 50cent.


2. Cerita My bestfriend wedding pulak mengingatkan aku kepada satu episod dimana aku jadi devil's advocate kepada kawan aku yang merampas awek kepada kawan aku jugak. Bahkan awek itu juga ialah kawan aku. Aku tertonton movie tu secara tak sengaja dan kena pulak timingnyer masa keadaan hidup aku dalam kekelakaran itu.


Anyway, kipapdegudwek dan kurangkan kotroversi, tingkatkan control C

8 comments:

MATAHARI said...

u have a state of mind that matures compare to others.

even u r weird in ur way, but it makes u different in seeing other sides.

Dark Half said...

matahari,
when you're in here, you wrote something nice bout this fella. when one of your peers starts to cuss him back then, you add some shit too. there's no point to compliment others when you act differently among your peers. no offense

sorry scuba, this has nothin to do with the entry. i'm just tired...

Irwan said...

dark: tired? cuss? shit? lek la dark...

matahari: stim ar baca ayat kau...

MATAHARI said...

dark half,
read my words properly, he is a way mature than the others. understand?
and u r showing immaturity when u are commenting.
perspectives are different, do different perspectives cant be friend together?

dont feed the troll.
as what you see are full of sarcasm.

to irwan.
you are weird enough, but everyone have their own way. nothing to argue with. and no offense.
hey, is #weird is a compliment word? and do i need to curse u well to make it like a shit?

Dark Half said...

i'm not that n00b to differentiate between sarcasm and cussing. it's not what you've just comment here i'm talking about. it's what you comment about irwan in one of ur fren's blog. benda 2-3 bulan lepas, just forget about it

check out akuskizo too...haha..byk org salah faham ttg konsep blog itu

MATAHARI said...

come on, its 2-3 months past right?
we, human, start to condemn, but in the same time figuring out on why is he doing that.

figuring out is a way better than staying in shell.got me?

yeah, no offense.

Dark Half said...

ok-ok, chill up (aku cakap kat diri sendiri gak)

glad that you finally figure it out. peace?

Irwan said...

i knew someday truth will prevail. That's why i didn't mind y'all fire me the first time you heard from me.

And I also know that out there, there's alot the likes of us, still waiting for the firestarter to sound the calling.

So I am calling now. Before blogosphere is REALLY a thing of the past (like Geocities)...

So, here we go:
http://akuskizo.blogspot.com/2011/01/masanya-dah-tiba.html

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...