Wednesday, January 26, 2011

Rekomendasi kepada: :: 20 cara untuk jadikan roommate anda gila :




Bengang dengan roommate? Tak tahu apa nak buat? Get ready for the payback time...

(gila saiko cik adik sorang ni. Muka innocentt jer. Tapi kau tengok point-point dia. Sibbbaik aku dah kawin. Selamattt aku. eh? Amacam lain macam plak bunyinya ni?)


Antara point yang aku suka:

3. Buat2 terjaga pd tengah malam, jerit kuat2 Tolong, kat mana aku berada ni? dan lari keliling bilik tu. Kalau bilik kecil, cukuplah sekadar melompat 2-3 kali. Kemudian, sambung tidor. Esoknya, kalo dia tanya, pura2 tak tahu apa yg dia cakap.

8. Setiap kali roommate balik, tutup lampu dan tidor. lepas dia keluar, bangun dan menjerit dgn kuat Horee...!. bukak lampu semula.

10. Kata kat roommate Ada pesanan penting untuk kau. Lepas tu buat2 pengsan. Lepas 2-3 jam, bangun dan cakap yagn anda dah lupa pesanan tu. Kemudian, cakap Eh...aku dah ingat. Lepas tu pengsan balik.

20. Sebelum roommate balik dari kelas, bungkus diri sendiri macam kafan (siap ikat jugak) pastu baring senyap-senyap atas katil dia. Mesti dia terkujat sampai pengsan bila masuk bilik tengok2 ada mayat.

hehe..try lah...

Try lagi kat sini:


Cik Farien,

Boleh saya tahu;


apa masalah Cik Farien?

7 comments:

eszol said...

why so serious bro?

Dark Half said...

masalah camni biasalah di kalangan student yg tension study. nak2 lak dpt roomate yg asik pinjam brg kita buat cam reta sendiri XD

una berry said...

err..I've read similar post like this. dia just share the tips je kot.

Dark Half said...

a'ah..tips yg agak klaka. kalau propose kat rancangan wakenabeb pun best nih..kikiki

Irwan said...

First time aku baca entry ni, gggg...


Entry lama giler ni...tak pasti cik adik ni baca ke idak lagi komennya...

~* chirpy_chummy *~ said...

agree with una..mcm penah bc dah tips ni.. x sure ktne.

Irwan said...

so, adakah cik saiko kita ini didapati bersalah kerana plagiarisme?

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...