Wednesday, January 26, 2011

komen kepada: SANG PENASIHAT CINTA SETIA;


Entry asal:

aku rasa aku boleh tambah status ni;
selain seorang, anak, pelajar, hamba kepada pencipta;
dan banyak lagi status diri;
mungkin aku juga seorang penasihat cinta;
walaupun aku bukanlah seorang pencinta;
lebih tepat=single;

adeii;
poyo lak eh;
aku sentiasa jadi tempat rujukan nasihat kalau;
orang baru nak bercinta;
baru putus cinta;
ada masalah dalam bercinta;
dan apa yang berkaitan;

frankly speaking;
serius aku tak penah rasa terbeban;
aku best je dapat kongsi pengalaman;
at least aku boleh gunakan pengalaman tu untuk diri aku;
apa yang aku boleh tolong, aku tolong;

nota kaki;
peliknya aku tak pandai selesai masalah sendiri;
dan;


Baca lagi blog ni:



Friendship 

Salam Cik Paradoks Hati,

Memang best masa bagi nasihat. Atau tengok accident. Dapat lak benda yang bala tu tak kena mengena dengan kita. Sedap mulutt jer bagi nasihat. Pandangan tu pandangan ni. Hehehe.

Dapatlak dalam hal cinta. Semua bercakap macam diorang ni pakar dalam percintaan. Bagi solution bagaikan hidup kengkawan kita tadi tu sekadar bahan ujikaji dalam kenaifan kita melihat cinta.

Tapi persoalan di nota kaki itulah tamparan yang paling best bagi seorang penulis, sebenarnya.
Tamparan padu maut, tu. Pada saya, laa.

Saya suka pradoks hati sebab kebanyakan entrynya ialah perbualan antara penulis dengan pembaca, so hubungan tu jelas. Senang aku nak relate. Dan isu yang disentuh pun OK. Cara menyentuh pun lain. Aku suka

2 comments:

paradoks hati said...

salam, terima kasih atas segala komen anda:)

saya sangat hargai :)

http://paradokshati.blogspot.com/2011/01/infinit.html

thanks a lot :)

Irwan said...

saya yang patut berterima kasih pada cik sebab tak RAGE....

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...