Wednesday, January 26, 2011

Launching Siri "Sebelum Aku Delete"



Memandangkan aku gila kuantiti dan nak menyaingi diri sendiri, dan baki bulan pertama tahun baru masih ada lagi, maka aku gali balik arkib-arkib lama dan mengomen blog-blog yang aku save masa aku mula berblogging ni dulu. Apa kejadahnya aku pun taktau tapi sebab aku gempak, maka aku mulakan siri:

"Sebelum Aku Delete" 

pada saat ini. Ia akan berakhir dengan berakhirnya bulan Januari 2011 atau pun habis semua blog yang ada dalam simpananku dikomen. Aku doakan aku agar aku berjaya dan semoga aku lebih waras dalam keadaan masa yang genting dua tiga menjak ini. hissshh...

Ia hanyalah sekadar komen pendek kepada blog-blog yang menemaniku masa aku mulamula berblogging. This Series is my way of showing my appreciation to whoever are blogging for whatever the reason right now. Keep it up, guys!


Let the world keep watching!

(sila take note tarikh dan waktu anda membaca entry ini. dah? Bagus...)











Note to self: 14 in 1hour 1 minute

2 comments:

eszol said...

systematic btol

Dark Half said...

bukan supernatural je bersiri, tukangkomen pun dah ada rancangan bersiri..pehhh..kembang lobang bontot gua

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...