Wednesday, January 26, 2011

Rekomendasi kepada: Weed and Bandages




Aku rasa isu Dari tak juling boleh jadi juling (klik sini ) yang ditulisnya pada bulan September tahun lalu masih relevan pada tarikh entry aku ni dipostkan. Aku taknak komen entry yang ni.

In fact aku taknak komen apa pun. Aku cuma nak menumpang promosi ajer dengan kegempakan blog Weed and Bandages sebab permulaan entry ini ada kena mengena dengan isu yang aku bincangkan kat sini (cam bagusnya).

Aku suka para Cikgu. Dapatlak cikgu yang macam gilagila sikit.

Aku nak tengok berapa laju generasi akan datang ni boleh berlari pulak...

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...